Butikken

VELKOMMEN TIL FDB MØBLER MIDDELFART

På en af de mest markante adresser i byen ved Superbrugsen i Strib - indtager FDB Møbler Middelfart en prominent plads i Strib/Middelfarts charmerende handelsliv. Butikken ligger i den charmerende fynske by Strib, beliggende i naturskønne omgivelser ved Lillebælt. 

Ambitionen for FDB Møbler Middelfart har fra begyndelsen været, at den skal være mere end bare en møbelforretning. Besøgende i både den fysiske forretning og på webshoppen skal have oplevelser, inspiration, viden og nye indtryk. Det er den daglige målsætning for alle de særligt udvalgte og dedikerede medarbejdere.

FDB Møbler Middelfart vil dog gerne kunne noget ekstra og derfor har vi ikke kun FDB Møbler i sortimentet. Vi har et spændende udvalg af boligtilbehør, som  plaider, puder, brugskunst og andre gaveartikler.

FDB Møbler Middelfart er en del af Brugsforening for Middelfart og Omegn, der i mere end 120 år har været en central bidragsyder til udviklingen af byens handels- og kulturliv. www.fdbbolig.dk er vores webshop som giver dig mulighed for handle med os online, med samme store udvalg, af FDB Møbler og andre spændende produkter, som i vores fysiske butik.

"Vi sælger design og historie i vores lokale butik

til hele Danmark...og vi elsker det!!"

Vi er stolte af at kunne præsentere FDB Møbler ´s sortiment i vores butik på Sofiendalvej i Strib. I vores sortiment finder du udover de smukke møbler også boligtekstiler og boligtilbehør til dit hjem eller virksomhed.

Er I på jagt efter jeres nye spisebord og stole, den nye sofa eller en god løsning på entreen.

Så kig ind til en møbelsnak med os. Vi rådgiver jer og finder sammen med jer den rigtige løsning til jeres hjem.

Danske designmøbler

Høj kvalitet og kundetilfredshed

Dedikerede medarbejdere

Personlig service og rådgivning