Persondata

For at man kan bestille og købe varer eller tjenesteydelser hos FDB Møbler Middelfart via webshoppen fdbbolig.dk, skal man lade sig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

Ved deltagelse i konkurrencer og ved tilmelding til nyhedsbreve registreres personlige oplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

Oplysningerne transmitteres krypteret. Som registreret hos FDB Møbler Middelfart har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og man har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til FDB Møbler Middelfart via mail til 06575@coop.dk

Personoplysningerne registreres hos FDB Møbler Middelfart og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre at der efter denne periode fortsat består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i kundens interesse, at FDB Møbler Middelfart har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller såfremt at kunden har givet samtykke til at oplysningerne må opbevares længere. FDB Møbler Middelfart opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Opbevaring sker hos FDB Møbler Middelfart hostingpartner. Alle oplysninger er fortrolige og tilhører FDB Møbler Middelfart.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Administration og bogholderi. Kundeoplysninger videregives ikke til andre firmaer. FDB Møbler Middelfart servere og statistiksystemer varetages af FDB Møbler Middelfarts IT-leverandører.

FDB Møbler Middelfart indsamler oplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer og tjenesteydelser. FDB Møbler Middelfart foretager automatiseret behandling af kunde- og købsdata og profilering af kunder med henblik på at kunne målrette tilbud og kommunikation bedst muligt til den enkelte kunde.

Når du bestiller varer i vores butik, registreres de oplysninger, du selv har afgivet (din og evt. modtagers navn og adresse, kommentar, din e-mail adresse og hvilke varer du ønsker leveret) og vi logger dit IP-nummer.
Oplysningerne registreres i vores database. Dit IP-nummer bruges udelukkende i forbindelse med evt. misbrug.
Oplysningerne anvendes til at udføre den bestilling, som du har afgivet. FDB Møbler Middelfart har adgang til disse oplysninger.
Oplysningerne fra bestillingerne videregives ikke og vi sender ikke uopfordrede e-mails ud fra disse oplysninger.

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies eller vores persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os på + 45 29131152 eller skrive en mail til 06575@coop.dk